Procesbegeleiding
 

Soms voert je levensweg door een dal en is het moeilijk om alleen de weg hieruit terug te vinden. Het is dan fijn om samen met een coach te onderzoeken wat er speelt en te ontdekken in welke richting je je levensweg kunt wenden om uit het dal te komen.
 

Werkwijze Procesbegeleiding

Het beginpunt van elk gesprek is wat er op dat moment naar voren komt in jou. Daardoor heeft elk gesprek een eigen invalshoek. Vandaaruit laten we ons leiden door onze intuïtie. We kunnen bijvoorbeeld onderzoeken welk verlangen in jezelf gehoord wil worden. En welke behoefte ligt er achter eventuele problemen verscholen? De mogelijkheid bestaat om elementen uit de Stembevrijding te gebruiken om je te helpen toegang te krijgen tot verborgen lagen in jezelf.

 

Healing

Tijdens onze zoektocht kunnen we momenten inlassen waarin je in stilte waarneemt welk gevoel er in je opkomt of wat er in je lichaam gebeurt. Soms voel ik inspiratie om mijn hand even ergens op je lichaam te leggen, om de energie op die plek te helpen doorstromen. Dit gebeurt altijd in gezamenlijk overleg.