Coaching bij de gevolgen van corona


Ten gevolge van corona kun je moeilijkheden tegenkomen die helemaal nieuw voor je zijn. Ook kunnen uitdagingen waar je al mee worstelde groter worden. Als je hierin vastloopt, is het goed om begeleiding te zoeken.

Eenzaamheid door corona

Wil jij geen risico nemen met corona omdat je ouder dan 70 jaar bent of een kwetsbare gezondheid hebt?  Dit heeft beperkingen in je sociale leven en kan gevoelens van eenzaamheid tot gevolg hebben. Samen kunnen we de mogelijkheden in jouw situatie onderzoeken. En ook de innerlijke obstakels die je tegenkomt en die jou beletten deze mogelijkheden te benutten.

Rouw door corona

We kunnen door corona op verschillende manieren verlies ondervinden. Ervaar je hierdoor gevoelens van rouw? Rouw omdat activiteiten die belangrijk voor je zijn wegvallen. Rouw omdat je zelf corona hebt gehad en met langdurige gezondheidsklachten kampt. Of wellicht was er al rouw om een geliefde die gestorven is en wordt het gemis nu heviger. We kunnen dan kijken naar je emoties en waar je behoefte naar uitgaat.

Angst voor corona

In deze coronatijd leven wij allemaal met beperkingen. Het kan zijn dat jij zo angstig voor corona bent, dat je jezelf hele zware beperkingen oplegt. Of dat je er niet goed van slaapt. Of dat je de hele tijd aan corona denkt. Ik ga graag met jou op onderzoek uit naar de bron van deze angst, zodat je jezelf meer ruimte kunt gaan geven.

Verlies van werk door corona

Is jouw eigen bedrijf in zwaar weer beland of failliet gegaan door corona? Of ben je je baan erdoor kwijtgeraakt? Dat kan hard aankomen. Vooral omdat je er geen enkele invloed op had. Ook nu kijken we naar openingen in de situatie waarin je zit.

Veilige praktijkruimte

Individuele sessies en trajecten worden gegeven met zorgvuldige inachtneming van de richtlijnen van het RIVM ter voorkoming van corona. Een raam staat open, er staat een plexiglas scherm, ik reinig de kamer na elke bezoeker en ik werk alleen als ik gezond ben.