Stembevrijding

Bij stembevrijding werken we met de natuurlijke, niet gecultiveerde stem en klank. Vanuit ongekunsteldheid kun je jezelf tot expressie brengen en je essentie ontmoeten. Welke klank leeft er in je en wil gezongen worden? Vloeiend of met horten en stoten, hoog of laag, zacht of hard, vreugdevol of verdrietig, het maakt niet uit. Spontaan bezing je wat in jou naar buiten wil komen en bevrijd wil worden. 

Werkwijze Stembevrijding

Door middel van visualisatie-oefeningen en lichaamswerk help ik je om in contact te komen met wat er op dit moment in je leeft en aandacht behoeft. Als je je stem laat klinken, kun je voelen dat jouw klanken op een bepaalde plaats in je lichaam resoneren. Je zingt jezelf zo door eventuele emotionele lagen heen. 

Resultaat

Het resultaat kan zijn dat je meer ruimte binnenin je gaat voelen. Oude patronen en nog niet ontdekte aspecten van jezelf kunnen zichtbaar worden. Je echte behoeften komen tevoorschijn. 

Healing

Soms word ik geleid om even mijn hand op een plek op je lichaam te leggen, om de energie daar tot doorstroming te brengen. Veel mensen voelen meteen het effect daarvan. We overleggen dit altijd eerst met elkaar. 

Individuele sessies en Workshops

Ik geef individuele sessies, partner/relatie sessies en workshops. Voor workshops is maatwerk mogelijk. Zie de pagina “Aanbod/Tarieven”.

Zangervaring is absoluut niet nodig!